Thursday, January 03, 2013

hubungan etnik + english language = -..-'


holla !

hari nie exam hubungan etnik dengan english language .

so far, okay laa hubungan etnik . just banyak soalan yang mengelirukan -.-' nasib lah baik multiple choice questions . ABCD . tension jawab kau! haku nie -..-' malam tadi study hard punyelaa hard hard hard sebab banyak tak bace lagi -.-'

english language pulaks ?

okaylaa . kena baca teks spuloratusribujutasepulosebelas kali baru boley paham -..-'
just Section A je . jawab bagai nak gilee kau ! pasal vaccination ! hah, hambekk kau . tak paham langsung ! orang buat soalan tue hingat aku nie pakar biology ke hape -..-'

okay fOine . kena redha . mudah-mudahan ape yang aku jawab, diterima computer yang menanda :D
aminn ya Allah ..

esok ! ict subject !!!!!!!!!!

oh tidakkkkkk .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doakan aku please !!!!!
i know i can do it ! just believe it !
k baii :'/

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. tak pelah.. yang penting awak dah buat yang terbaik kan? okeh.. untuk next exam, buat yang terbaik tau.. :)

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com