Wednesday, January 02, 2013

my first 'final exam' in university level o_O

perghhh ! tajuk entry membajet aku masuk university terkemuka Harvard University . hahaha

ape perasaan anda tatkala pertama kali menghadapi 'final exam' seumur hidup di universiti ???

ape ???! korang tanye aku balik ??!

memang cuak . gelabah . kelam-kabut . semua serba tak kena . etc ..

' .. eh! ic kena bawak tak ? eh! mane aku simpan slip nie ? eh! korang bace ape lagi tue ? eh! boleh bawak phone tak ? eh! purse boleh bawak ? eh! sini . eh! sana . eh! eh! eh! kau !! .. '


dengan kertas OMR nye kena tulis pakai pensel even tulis name -.-' tapi nieya dah tertulis pakai pen -..-' manelah i tau . nasib baik ramai yang terbuat cenggitu . Alhamdulillah boleh tukar . bahahahaha

dengan sakit perutnye . dengan mase singkat lagi *2 jam bahasa arab*

dengan suasana kecohnye serba tak kena .. eh! soalan last kena jawab dua-dua karangan ke satu je ???
sorang kata kena jawab dua-dua . sorang kata jawab satu .

aku : eh! kau ! jawab semua laa . tak bace soalan ae ? nie nie nie *tunjuk muka depan soalan*
last-last, kena jawab semua . bahahaha . karangan yang kedua tue kitorang tak paham tajuk dye . lastly, lecturer bagi izin call ustaz kitorang . sporting aa madam ! lep-lep u madam . dye ajar kitorang ict makmal ;)

perghhh . paling tak boleh blaa . mase kawan nieya call ustaz tue, tinggal 15 minit je lagi . memang . memang . memang lah kaan . jawab sikit je :'/ daripada biarkan kosong je kaan . haha . kelam-kabut kitorang . untunglaah sape yang dapat jawab dengan tenang-setenang nya :P

so, selebihnye nieya tawakal je laa . at least, nieya takkan menyesal sebab semua nieya dah buat . dah usaha :] slack laa tak dapat bawak balik kertas soalan :'/ baru nak amek gambar . tepek dalam blog buat tatapan umum . tak pun .. frame buat kenangan . nanti boleh tunjuk kat cucu betapa bersungguh-sungguhnye 'nenek' dulu nak fighting final exam kali pertama sambil cuak tak tentu arah . ahahahahahaha
last but not least, oOoOo cenggini rupanya bentuk exam U level . kena hard lagi nie !

for tomorrow, 2 paper : hubungan etnik and english language *perghh . terus speaking i !*

doakan yang terbaik !

thanks bace entry ini ! sekian ..

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
1 Comments

1 comment:

  1. buat yang terbaik tau awak!!! awak boleh.saya yakin awak boleh :)

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com