Friday, January 11, 2013

new full page background for blog !


yes !

seronok tak terkata bila akhirnya dapat tukar tile background kepada full page background . kalau tile background, image dia akan jadi kecik, tapi banyak . manakala full page background which is image yang besar gedabak yang boleh memuatkan satu page macam blog nie . padahal dah lama cari tutorial kat google . finally ! Alhamdulillah ..

mesti korang terkejut kan tengok blog nie . dari dulu sampai sekarang asyik berubah-ubah je kaan . fyi, nieya suka gila babeng edit blog nie . main dengan html . and nieya jenis tak tetap pendirian . bosan ok tengok blog yang sama everyday :/ then, nieya pun tukar selera laa . addicted kott dengan html code nie . tak pernah bosan sebab nieya tak mudah give up and jangan tension bila dah 'cuba try test', blog tak menjadi pulak . jangan risaulah ! ada je tutorial kat google tue . banyak . yang penting, tulis and search betul-betul . insyaallah menjadi . and one more thing, nieya memang gila ketagih untuk membaca entry blog diri sendiri banyak kali sampai bosan ! sambil-sambil tue boleh check spelling @ salah ejaan ke . manyak teliti wOo gua .. !

sekian sahaja . insyallah, kalau ada masa, nieya buatkan tutorial full page background untuk korang yang bergelar blogger . thanks to google tutorials !

#best pulak tengok nature background nie lama-lama . tenang okay . nak baca banyak entry banyak kali pun manyak syok ! thanks pacik google yang tak pernah tua !

sekian sahaja and thanks for reading this entry !

Assalamualaikum . .
and

PUBLISHED !

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

No comments:

Post a Comment

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com