Sunday, January 06, 2013

oh! my titas - final exam + crazy things !


hello ! hallo ! hye !
okay . entry nie bagi panjang sikit sebab ahad opkos tade exam ! cuti ! yeahoOo !
pagi tadi *sabtu* exam titas *tamadun islam dan tamadun asia*
first bukak soalan titas, selak sikit-sikit .

waaah . sambil berbangga dengan budak sebelah kanan, zakwan buntall sebab senang '.. senang weii senang ..' ko hadO ? haha . jap lagi, bila masuk bab tamadun cina + india . hambekkk kau ! hambek ! tanak banyak pulak kan soalan pasal tamadun2 tue . hambekk kau punye senang ! tu laa . mule2 lagi dah bangga -..-' cengginilaa . cengginilaa . bak kate kawan nieya, banyak gile peluru yang keluar tadi . *tembak2 jawapanlaa* amboii . dah laa 80 soalan . nieya cepat2 jawab soalan sebab dah tak tahan . tension n kesejukan dalam dewan tue . sampai menggigil2 weii . dah lah sebelum exam mase tue tak sempat nak study tamadun cina dengan india . sebab banyak sangat . dah tak sempat masuk otak -.-' nieya bace macam nie tau !

haa ! cenggitulaa ibaratnye ! gerek tak budak nie bace buku ! adik nieya letew . ikut gen kakak dye . study tamadun cina + india last2 minute . mane nak masuk semua . jawapan semua mengelirukan ! yang penting, dah siap . nak cepat2 keluar . bagi je signal kat ain n tengok OMR paper . agak2 dah perfect jawapan . bulat2 hitam semua . terus keluar . eh, mase tue jawab kat dewan kuliyah . duduk tengah2 . kiri kanan laki . mintak izin c zakwan, '.. buntall .. nak lalu ..' *malumalumalu!* pecah rekod seyh mierul zakwan lambat keluar . bahahahaha . then, pergh . lega gile titas dah berlalu mase tue .. and ! boleh pulak c zakwan buntall kate aku tak bagi jawapan kat dye ! tinggalkan dye yang terkedek-kedek tembak soalan sorang2 ? hoii, mase aku ade, kau tanak tanye . sape suruh tanak tanye . malu bertanye, tembak jawapan sendiri ! malu bertanye, sesat titas XD . mase aku keluar, OMR paper dye berkosong 20 . nie mesty pasal bab tamadun cina india letew .

bak kate beliau,


okay . ini gurauan semata-mata . betul-betul tembak budak nie -.-'
lepas tu, kitorang makan ala2 breakfast pukul 11 -..-'
pastu sambil tunggu bus, snap2 gambar tengah-tengah lebuhraya . tak caye ?
tengok nie -->



nampak tak betapa tensionnye kitorang sampaikan snap atas jalanraya pun jadik . aisehmen -.-' . nie kalau bakal mak mertua nampak nie, maunya beliau campak aku masuk tg. rambutan . nie semua idea kreatif aku dengan yang lain . BQB 4 siblings yang lain mane entah . batang hidung pun tak nampak, inikan pula jejak tapak kaki . nampak bebeno menipunye kat lebuhraya, kan ? well . kitorang asal boleh je kaan snap atas jalan raya . ko hadO ? tadO kaan ? XD kehkehkeh

and one more thing ! nampak gambar bawah nie ? nampak pelik tak banyak sangat like tweet and share tue ? nieya perasan mase preview entry sebelum publish . ape makne semua nie ??! tetibe je dah beribu . nampak dah permainan nye di situ . ade yang menge'hack' blog ini kah ??? ahh ! malas nak pike dah -..-'


sekian sahaja entry saya untuk kali ini :)
thanks for reading this entry !
jangan lupa like, share n comment tentang entry ini !

to zakwan n yang lain : mintak maaf kalau entry ini ade menyinggung perasaan korang . panggil zakwan buntall . gurau je semata-mata . bile lagi nak happy2 n berjimba snap2 cenggini kaan ? >_<

sehingga kita berjumpa lagi dalam waktu yang tak sama . di blog yang sama !

Assalamualaikum . .

PUBLISHED !

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. Tembak menembak tu standard.. Haha! Selalu gak buat acara ni zaman2 student dulu.. Tu pun kalau kena soalan yang boleh main tembak2.. Main course punya subjek jarang dorang nak bagi tembak2.. Semua nak kena karang mengarang.. Hapo pun tak boley.. Huhu~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tau tapee . nasib baik laa abcd je . kalau esei, maunye pengsan kite kat situ ;D

      Delete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com