Saturday, January 19, 2013

pabila Sharifah Zohra bertentang mata dengan KS Bawani .. !


yee, nieya tau story nie da lame da . sebulan dua yang lalu . maaf atas kelambatan nieya meng'hapdate' blog . laptop tak sihat, diserang virus 'shortcut' . hantar kedai nak format balik semua program . then, bila dah guna, speaker pulak berbunyi tetttttttttttttttttttttttttt .. berbunyi tanpa berpenghujung .. last2, betulkan kat kedai . again and again -..-' maka, di saat itu berderaslah duit ptptn daku mengalir bak air terjun tanpa henti -.-' bapak panjangnye intro =='




tau dah korang lebih alert dari nieya . nieya nak tunjuk beberapa video je nie . dengar kata KS Bawani, forum nie da lame . sejak bulan disember lepas . tapi, video tue baru diupload awal januari lalu . masa tengok video pertama nie, pelik jugak . asal laa student2 boleh tepuk tangan bagai sokong kata cik pah tue . respect gile kat bawani sebab berani luahkan pendapat dye di tengah-tengah lebih 2,oO0 orang pelajar . then, pehal plak cik pah pegi tarik2 mic tanak bagi bawani habiskan pendapat dye -.-'

semua orang ada hak nak luahkan pendapat okay . even kat obersi pun .. malas dah nak cakap . agaknya student tue paham ke dak isi yang cik pah cakap ? main tepuk-tepuk je . maybe suara confident dye yang lantang kott membuatkan pelajar *clapclapclap*

entah lah . korang nilai sendiri laa mana satu betul, mana satu salah . korang nilai sendiri la cik pah tue menjawab soalan bawani ke melencong ke zOo . kata bawani, dalam advertisement tajuk dye, mahasiswa dan politik . tapi masa forum, wanita dan politik . ? eh entah lah . tak tau eden .. ! hohokss ..! :O

suke tengok video parody by mat luthfi .. !! hahah


dan dibawah ini pula penjelasan KS Bawani ..


anda yang menilai sendiri .
Jangan Biarkan Hidup Anda Diselubungi .. POLITIK *yangentahapeape* .. !
tetttttttttttttttttttt ! xD

Baca Cerita Selanjutnya di Blog Ini :



sekian ..

Assalamualaikum . .
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
1 Comments

1 comment:

  1. hahaha...samelah kita..paling pelik bila students tepuk tgn..rasa mcm bodek pun ada..haha

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com