Wednesday, January 09, 2013

status Yuyu Zulaikha kini tunangan orang !

youuhuuu !
terkejut laa jugak bile yuyu zulaikha bagi kitew surprised mengejut memang terkejut apabile beliau disahkan sudah bertunang . amboiii kak yuyu ! membajet tak ajak kite pun nak tunang XD

17 Disember 2012 - engagement day .

pehh . tulis tarikh membajet tarikh hari pertunangan aku je nie :D
pape pun, tahniah akak ! Alhamdulillah impian akak akhirnye tercapai jua kan kan kan .
ngee . selame nie berangan je ye tengok orang kawen sini-sana . huntunglaaa :P
wait a minute ! memang trend ae sekarang ramai blogger kawen awal ?
kak irine nadia marcello, kak dena bahrin, kak maria elena, kak yuyu, etc ..





CONGRATULATIONS !
semoga kekal comel cenggitu :P
from crew penerbitan blog Crafty Nieya yang sorang nie ! XD

p/s tergempak ! : nieya terjumpe sorang blogger yang gaya penulisan dye tak ubah macam kak yuyu . sebijik sejibik ! memang same gile ! and then, dye ade gune simbol nie --> (-..-') hellouw ! bukankah ini trademark gua ???!! no copy2 tau . dah memang trademark kitew laa . nape beliau suke tiru gaya penulisan orang nie ? :'/ menci laa kitew !!!!!!!!!!!!!! menyirap weii ! -..-' tak caye, carik sendirik ! sape makan cabei, dye yang rase pedasnye ! :'(

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. Alhamdulillah.. sama-sama kita doakan agar beliau akan berbahagia bersama pasangannya sehinggalah ke akhir hayat..amin..

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat Yuyu yang forever cute! ^^,

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com