Friday, February 15, 2013

♥ bercerai-berai - BQB 4 :'/


huwaaaaaaa .. !!!!! izinkan daku melepaskan air mata darah di sini :'(
*buat entry sambil tacing-tacing .. ! sroott sroott haceem .. ! tissue please !*


no . bukan . tak . tak . tak .. ini bukan sketsa meratapi kematian seseorang .. bahkan meratapi perpisahan kawan-kawan seperjuangan BQB 4 yang bakal dipindahkan masuk dalam group BQB 3 .. dan mungkin yang masih kekal dalam BQB 4 bakal bergabung dengan budak second intake *maaf . bukan berniat untuk menyinggung perasaan korang .. nieya tau korang lagi genius dari nieya . seriously*

flashback .

don shazwan, zakwan, harith ..

sape tak sedih kalau member yang kite dah anggap macam family, siblings sendiri, kawan gelak golek-golek, kawan mengutuk mengumpat, *ish3* kawan susah senang .. tetibe pindah kelas .. ramai pulak tue .. yang pindah pulak member-member yang genius punya otak plus gila-gila punye kawan .. ! tak best lah macam nie :'/ seriously sekarang tengah rasa macam nak down je ..

tyrah, hakimah, nieya, fatin, hasbi, ain, farah, zulaikha ..
gonna miss you girls .. !!!!!

teringat masa time berjimba sakan .. gelak ketawa tak ingat dunia macam group kita je tade masalah =..=' teringat group BQB 4 yang gila sengal punya group .. cecece :P teringat waktu buat esaimen luar kat PD, Putrajaya ..

masa kat PD .. !
hasbi, amir, jihah, ain, zu, fadhil, asyraf, wahida, fakar ..


kat Putrajaya .. !

teringat waktu berjimba mase kat mid valley, main boling, tengok wayang, gelak-gelak ..


teringat time buat hawa convention banyak kali .. makan-makan, gelak-gelak .. teringat time study ict last-last minute .. study dengan budak celik ict, dr. najiha .. cecece .. jieha .. !

sebelum masuk dewan kuliyah .. exam titas kott .. huhu




paling teringat waktu kena birthday prank dengan korang ..

starting kejadian tue, kite start rapat, right ? dengan perangai masing-masing yang bapak sumpah sengal + lawak .. first-first ingat semua muka suci jiddan je mase tue .. bila dah lame-lame, hambekk kau .. ! macam ayam berak kapur .. lalalalalala peace (>.< V teringat time study last minute dalam facebook .. 2,3 pagi baru nak tido .. study sambil bertemankan budak2 BQB 4 dalam chat .. time tu lah kelam-kabut nak kongsi ilmu .. and hasilnya, ramai yang dapat pointer 3 ke atas .. alhamdulillah .. 

 

*nampak tak iras-iras muka peserta da'ie di situ :)



teringat waktu otw balik dari mid valley .. snap-snap dalam ktm tanpa menghiraukan segala makhluk ciptaan Allah yang ada di situ ;')



teringat masa nak exam hubungan etnik .. gara-gara nak release tension, kite jalan-jalan kat dataran nilai .. lepak-lepak .. oh best !




teringat time dalam bilik tutorial .. dengan lecturer .. time bahasa arab speaking .. dengan muka masing-masing blurr2 cuba untuk menelan segala ilmu yang dipelajari .. haha . sumpah lawak je mase tue .. ! kelam-kabut cari jawapan masa listening arab ;D


gonna miss all the memories we had each other .. !
lepas nie, kalau rindu korang, tengok je semua gambar yang banyak kenangan pahit manis ..
tak bersedia lagi untuk menghadapi keluarga BQB 4 yang baru :'/
nak tak nak kena terima jugak kenyataan nie .. sedih sangat ..
dah baik-baik kita rapat cenggini, tetibe kena tukar kelas pulak korang ..

oOhhoOoiii !

pisah kelas je pung .. ! tak mati pon lah ! =..='
alaa .. tak kira la mati ke tak .. tanak la macam nie :'/

------------------------------------------------------------------------------

okay okay okay .. !
breathe in .. !
breathe out .. !

take it positive, nieya ! kita still bergabung dalam satu kuliyah okie .. !
so, la tahzan .. innallaha ma'ana .. setiap pertemuan ada perpisahan ..
please redha okay ..


i'm trying to digest all of this .. this gonna be hard again for me .. but i have to accept it .. okay .. !



so, untuk korang BQB 4 siblings ! whatever it is .. !


♥ SELAMAT MAJU JAYA .. ! 


hope hubungan kita tak terhenti setakat nie .. still boleh jumpa dalam kuliyah, right ? papehal, kalau nak berjimba lagi, roger2 okieyh .. ! nieya mintak ampun maaf if selama hubungan kita terjalin, banyak salah silap yang nieya buat kat korang sampai ade yang terase hati, kecik hati, besar hati, sederhana hati, berat hati, busuk hati .. semua yang berkaitan 'hati' lah ! sorry for everything okay ! kosong-kosong ! ;)


jom tido .. ! huwaaaaa ! *menangis teresak-esak* i wish lepas nieya bangun, semua benda nie tak berlaku *membajet effect malam tadi tengok movie CJ7 bila bangun, nothing happen !* isk isk isk :'/


but i know, tak semudah itu ...
maaf salah silap dalam entry nie ..
sekian ..

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
1 Comments

1 comment:

  1. Ηellо there! I knоw thiѕ is kinda off toρic nevеrthеlesѕ I'd figured I'd
    ask. Would yοu be interested in exсhanging links or maybe guest authoring a
    blog рost or vice-versa? My blog coѵers a lot of the samе subjects as
    yourѕ anԁ I believе we could greatly benefit from each
    other. If уou arе interesteԁ fееl free
    to send me an email. І lоok forward
    to hearing frοm you! Wonderful blog by the
    ωay!

    Have а look at my blog :: puregreencoffeeextract.us

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com