Saturday, February 16, 2013

entry lama tak berpublish - kenangan berjimba di mid valley !


nah, entry lama yang dah jadi pekasam + belacan dek terbiar dalam draft tanpa berpublish .. aisehmenn =..='

-------------------------------------------------------------------------------

since final exam is over which is habis hari isnin, 7 hb january 2013 . petangnye kitorang *BQB 4 siblings* planned nak berjimba kat mid valley . even ramai yang tak de . ade yang balik sebab dah booked tiket . ade yang mengade2 tanak pegi . ade yang dating *eh! termasuk pulak! oupss*  inilah akibatnya kalau tak planning awal-awal .
petang tu, gerak naik ktm ke mid V dalam sejam . sampai je, kitorang terus serbu kepsi sebab lapO kebulur dari pagi tak makan . omnomnom . macam biaselaa . nampak je diri sendiri bak yuyu zulaikha . kalau masuk bab makan, Astaghfirullahal a'zim .. kalah jaguh pertandingan melantak makanan sampai pengsan tau ! ko hadO ? tau dah tadO XD


lepas makan, planned main bowling & that was my first time main bowling . cuak sebab tak reti main . siap terbayang dalam imaginasi . silap haribulan bukan aku yang main bowling nie, kang aku yang terbowling diri kang . dengan diri yang comelnya ala yuyu zulaikha nie . bila dah main . i was like *yek eleh . tade lah susah mane puns !* dah nampak dah permainan dye .


main pun dah macam pro *pro lah sangat -.-'* and the winner is .. erghh . kalau diri sendiri yang menang tak pe jugak . malas pulak aii nak mention name beliau . kang tak pasal2 kena penyakit 'sawan senyum sampai telinga' selama sebulan kang XD .. fadhil is the winner without prizes . yeay !


lepas main bowling, kitorang solat and jalan-jalan cuci mata kejap tengok mamat hOnsem eh! pilih-pilih tengok-tengok baju-baju yang bapak super hOnsem ohsem . apatah lagi harga . more ohsem ! after solat maghrib, kitorang tengok wayang . film CZ 12 by Jackie Chan . sumpah ohsem + lawak tak hingat dunia . bergelak-gelak sampai hilang kecomelan daku dek lakonan mereka . so sengal -..-'

































inilah kami berendam berenam : amir, ain, fadhil, farah, fatin, and aku . asalnya 8 orang . lagi dua orang dah balik . hakimah and wahidah . wuWUwu . balik malam pulak tue . nasib lah baik ade 2 orang guard kitorang XD hehe peace Y ! kalau tak, banyak lagi gambar nak letak dalam blog . tapelah . simpan buat kenangan + tatapan kitorang sampai lebam mata je laa XD

----------------------------------------------------------------------

ahahahahahah .. dah lame kott cerita nie .. masa habis exam .. last2, buat pekasam dalam draft sampai tak publish .. lalalalalala .. bila bace balik, macam 'annoyingnye kau beah .. !' -.-' kenangan oh kenangan .. ! :']

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
1 Comments

1 comment:

  1. Today, while I was at work, my sister stole my iPad
    and tested to see if it can survive a twenty five foot drop,
    just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has
    83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!


    Have a look at my web page :: louis vuitton bags outlet
    Also see my webpage > louis vuitton bags outlet

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com