Monday, February 25, 2013

haka dance by PK Palapes Usim


even kat atas dah ada sepanduk 'Assalamualaikum' yang comel lagi nampak pelangi, nieya tetap nak cakap jugak ! tak kira ! tak kira ! tak kira ! *hentak penumbok atas meja* k nampak tak kegedikannya di situ ? lalalalala


Assalamualaikum semua ! =D *muka ceria + excited bila dapat tau takde kelas kol 10*










okay3 . now nak story benda yang dah lepas . dah berminggu berlalu, baru nak update . k nampak sangat pemalas kaan . busy jugaklah sejak jadi lecturer blogger ni . ada yang free of charge pulak tu . untunglaa dapat blogger macam nieya ni *bapak perasan nak maut* sudah cukup, cukup sudah ! back to our story . nieya  ada bagitau yang minggu lepas lepas lepas ada latihan palapes, annual camp bagai kan ? ada tak ? ada tak ? ade laah . dalam entry ni -> KLIK SINI



so, last day masa budak palapes usim nak tunggu bas usim tu, budak laki ada buat haka dance . sementara diorang dok buat latihan menatang haka dance tu, kitorang apa lagi . macam syok je tengok . kitorang mengambil sagala peluang yang ada untuk merakam video tu . after diorang practise banyak kali . terhasillah haka dance budak palapes usim .. jom tengok ! tapi, sorry gila kalau kabur tau !



video



this is what we called 'practise makes perfect' ! yang tak perfect nieya tak nak tunjuk . membajet korang nak tengok je kaan . hikhokhikhokhikhok *buat suara badak berendam* then, PK/PKW inter pulak panggil kitorang n ajar kitorang rotu dance . okay . no video for this . sorry ?!


to PK *pegawai kadet* palapes usim, sorry lambat sangat upload . tau dah korang pun nak tengok jugak . over kaan aku tengok sensorang . nah naah . ambik ni .. sila tengok sampai pengsan . sorry kalau muka tak jelas . nak share silakan . tapi wajib like dulu . ahahahaha k tak lawak =P


hasta manana ! au revoir ! adiossa ! *good bye*

xoxo,

Assalamualaikum .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. Great article, totally what I wanted to find.

    my webpage ... cheap louis vuitton handbags
    My web page :: authentic louis vuitton handbags

    ReplyDelete
  2. Appreciation to my father who stated to me about this weblog,
    this webpage is in fact amazing.

    my web-site - louis vuitton outlet

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com