Thursday, February 14, 2013

♥ keputusan peperiksaan bagi semester 1, daftar kursus dan jadual penuh untuk sem 2 ♥


semalam result untuk sem 1 dah keluar .. !
member bagi tau .. terus bukak estudent nak check .. !
tak seperti orang lain, yang over takut + cuak + neves .. !
cuak memang cuak .. ! but i have to be more matang .. *euwhh, kata korang*


i have to learn to accept it as my result .. tak boleh nak menyesal okie .. !
sebab sape suruh study main-main dulu .. ! hah ? crafty nieya ? and now what happen .. ?!
kan dah tak dapat dekan .. ! padan muka .. !
.. ouh kay .. *sedih*

tapi . ! o..O'

bila fikir balik, logik la kott dapat result nie :']

mane taknya ! O_o'

orang busy study, aku busy melaghakan diri tengok movie istanbul aku datang .. ! trolololo .. esok nak exam, baru terkedek-kedek macam keledek nak study hard hard hard bagai nak pecah otak dek disumbat dengan segala ilmu .. bak dikerah memaksa untuk menerima pelajaran dalam waktu singkat .. !

flashback .

teringat masa study last-last minute dulu .. geram + tension kawan-kawan busy study giler2, nieya hape lagi .. ! mintak kawan sediakan kertas mahjong .. ! bukan main mahjong laah .. !!! :P and segala ape yang nieya fahamkan, terus conteng atas kertas .. ! bermacam-macam gaya tulisan aku hadO .. ! tulisan ala-ala doktor, engineer, cikgu bm, cikgu math, kerani, lawyer, tukang gunting rambut .. hah ! semua ade .. ! tapi kertas tue kat asrama .. ta boleh nak tunjuk -..-'


hoiiiiiii nie dah melencong jauh nie .. !

--------------------------------------------------------------------------------

so, as my result for Bachelor of Quranic Studies with Multimedia with Honours, SEMESTER 1, Sesi Akademik 2012/2013 ..

klik untuk tumbesaran ..

ni lah hasilnya kalau belajar main-main lagi .. suke tangguh study .. suke tangguh assignment .. berangan je lebih .. dah tak dapat dekan .. kalah dengan mak yang berpointer 3.7 keatas .. yang no. 8 tue, ROTU means PALAPES laa .. hmm . bersyukur k bersyukur .. alhamdulillah . thanks Allah .. Allah bagi ni je bersebab . maybe tanak aku riyak kalau dapat lebih-lebih . positive =..-'

mak bertitah, '.. long .. !!! kenapa 3.5 je ??! tak dapat dekan .. ! lain kali dapatkan lah dekan ..' *wuwuwuwu*

abah bermadah, '.. alhamdulillah long, baru anak bapak ! ..' *ciss ! part nie dah buat nieya kombang kompis den .. !*

so, hari nie daftar kursus ..


jadual untuk sem 2 yang padat .. ! khamis full ! isnin satu je . mungkin subjek untuk isnin boleh diganjakkan ke hari selasa . macam sem 1 dulu .. mungkin boleh cuti lebih .. mungkin lagi boleh ade masa untuk berjimba .. segalanya berkemungkinan besar .. ! that's probability .. ! lalalalalalala LOL


waaaaaa .. dapat group yang same !!!!! BQB 4 lagi .. ! yeay ! thanks Allah . hope kitorang kekal satu kelas lagi .. tanak pisah-pisah okay .. rindu BQB 4 :'/ majoriti group BQB 4 pointer 3 ke atas .. tahniah korang !!!!! tak sia-sia study sama-sama :')

okay .. breathe in .
breathe out .

fiyuuuhh ! :']D

and now .. ! don't you ever look back .. ! we must look forward .. ! we gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love .. ! eh !!! gotta fight for semester 2 .. ! hojyeah .. ! gambate ! chaiyoks !!!!!

woOhOo .. ! at least aku boleh buktikan budak palapes mampu mencapai pointer 3.5 ke atas . even cukup2 makan je .. nak ikut jejak senior palapes .. 4.0 ! insyaallah .. !

adiossa ! sekian .

xoxo,
Crafty Nieya .. !

Assalamualaikum . .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

No comments:

Post a Comment

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com