Friday, February 15, 2013

♥ perubahan keputusan peperiksaan semester 1, sesi 2012/2013 ♥


*jawab salam*

nieya : hello hello hello !!! rindu itew taak ?!  (o..O')
korang : tak hingin aku rindu kau .. !
nieya : ape ?!!! tak ??!
nieya again and again : ouh .. kay .. fOine  (=..=') *kuis-kuis pasir*

*teruknya intro . aisehmen -.-'*

tak kesah lah korang rindu nieya ke tak .. tak tacing pung .. ! :P

okay .. dalam ENTRY NIE nieya ade story pasal result sem 1 nieya, right ?
nieya check result tue hari rabu tak silap ..
then, semalam jugak lah member nieya suruh check result lagi sekali sebab ada perubahan ..

WHAT ?!!!
agak-agak korang makin naik ke makin sikit .. ?


omnomnomnom .. jap nak melantak jap .. jap aeh ..
-..-' tetibe . motip ? -.-'


okie okie okie .. ! have a look at this .. !

SEBELUM ..
SELEPAS ..

and i still don't get it kenapa tetibe naik pointer .. tade laa .. kalau nak naik sekalipun, terus jelah naik 3.6 .. senang sikit nak dapat dekan .. ihikss ! :D okay laa .. naik sikit .. alhamdulillah .. ingatkan bile check lagi hari nie, kott-kott naik 6,7 anak tangga ke .. mane tau keajaiban muncul sekali lagi .. lalalalala :P

eh tak kisah lah nak naik setinggi mane puns .. yang penting kena focus untuk sem 2 .. dengan subject dye yang boleh tahan senang giler petik jari terus keluar jawapan -.-' *nampak tak corak permainan dye ? tipu belaka*

kena starting belajar adobe photoshop dengan adobe flash nie .. tapi, masih tak faham laa .. mungkin kena mintak tunjuk ajar blogger kak lyssasecret .. mungkin kena kurangkan berjimba lagi .. atau mungkin akhirnya nieya bakal berpaling tadah lalu melebihkan berjimba untuk sem 2 kerana ketensionan belajar .. well, segalanya berkemungkinan, right ? lalalalalala :P

eh .. whatsoever lah .. !

teringin nak tepek gambar sepam dua laa ..




aaaaaaaaa !!! rindu korang sebenarnye nie BQB 4 ! :'/
 sekian .. papai .. !


xoxo,
Crafty Nieya .. !

Assalamualaikum .. ! ;')

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

No comments:

Post a Comment

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com