Saturday, February 23, 2013

say hi to my new font for facebook .. !


holla semua ! heaven tak bila tetibe dapat permintaan dari seorang makhluk yang menyuruh nieya update blog . rasa macam famous je blog aku ni . hoii berangan ! ciss ! apa suruh-suruh ? buat lah sendirik :P hew3 . okay . actually, dari semalam nieya godek-godek apa yang ada dalam google chrome ni . tengok settings dia . cari google theme yang baru . looking for a new games . fuiyoo . ada jugak maa . ada games 'cut the rope' ! saya suka ! saya suka ! euwhh . k gedik macam budak kecik . hihiks . okay3 . macam-macam lah nieya jumpa. nieya download, nieya masukkan dalam google chrome ni . ada theme facebook jugak . wohoo . lihatlah betapa noobnya aku baru mengetahui segala menatang-menatang macam ni . wa tak tipu der . cer tengok ni . klik image bagi nampak besaq dan hebakk bak seluruh panji alam menyaksikannya .










haa ! tengok ! wa tarak tipu punyalah . jap lagi, wa main lah segala menatang tu . wa klik-klik sampai wa naik koma . nasib baik wa sedar lagi . k nampak gangster . nieya pun klik lah menatang Theme My Facebook . amende jadah ni ? bila klik, kena bukak new version dia punya . then, last2, nieya nampak lah fabulous facebook kennz . after that, nieya klik added to chrome . last2, dia pun terbookmark dalam facebook . bila bukak facebook . terpampang lah gambar yang dipetakkan ni . nampak tak petak yang nieya tandakan . haa ! menatang tu lah fabulous facebook . nieya curious ni . klik je mende tu . tetibe ..






lantas, dengan serta-merta keluar pop-up menatang bawah ni . tadaaaa !!! *tak payah nak tadaa sangat lah!*






nieya pun jadi takjub sesaat . nieya pun klik 'font styler' tu . godek punya godek . facebook nieya telah memberi kesan takjub yang hebakk ! tengok bawah ni . klik bagi zoom .






wohOo ! nampak tak betapa terujanya nieya dapat menatang hebakk cenggini ??? this is super duper awesome ! korang pun nak ? carik sendiri dalam google chrome ni . explore it by yourself is the best way ! trust me okay ! tu je point nak share . introduction kemain panjang gedabakk kaan . tu lah aku . suka sangat meleret kan cerita pendek jadi panjang-panjang-panjang . muahaha :P

sekian untuk entry ini . xoxo, Crafty Nieya !

Assalamualaikum .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
4 Comments

4 comments:

  1. hey there and thank you for your info – I've certainly picked up something new from right here. I did however expertise several technical points using this web site, since I experienced to reload the web site a lot of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I'm complaining,
    but sluggish loading instances times will
    very frequently affect your placement in google and can damage your quality score if advertising and marketing with Adwords.
    Well I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective intriguing content.
    Ensure that you update this again very soon.

    Here is my web site :: Fake Oakleys

    ReplyDelete
  2. tak tau plak bole tukar..ketinggalan betul. haha.

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com