Tuesday, February 26, 2013

this entry is to najieb ! not pm lah ! =P


heyyouw guys ! korang rasa pelik + terkezuut tak kalau nieya update mendadak tetibe dalam waktu cenggini ???

bukan korang je terkejut ! nieya pun terkejut okay .. ! tapi, bukan terkejut pasal nieya update waktu ni bagai lah kaan . korang tau tak, nieya baru balik dari shopping sikit-sikit la kat fakulti . beli tudung baju sepam dua je . biasalah kan, ada jualan macam2 bagai . dengan harga yang gila bapak harga pelajar, memang melekat lah kat situ sampai tak ingat pukul bape . k foine nieya rasa dah tersasar jauh ni . pastu, balik je bilik . terus bukak laptop, bukak facebook, blogger dashboard sambil tangan kanan suap-menyuap sesama diri sendiri . bila dah log in je facebook . kan terus nampak news feed kita kaan . tetibe terpampang post member yang macam ni ..






and i was liked ! o.m.A ! o.m.A ! omaiAllah ! kenapa ada entry pasal aku ni ?? apa aku dah buat ??? op kosla terkejut . tetibe ada orang buat entry pasal kita . aww terharu ! :'] terus cecepat klik link blog dye :') baca, baca and baca sampai habis . sambil2 tu, air mata tacing mula gugur ke bumi . uwaaa ! seriously nieya malu gilee dengan dye sebab dye puji itu la . ini la . tacing k tacing ! pipi wa pun dah rasa panas mendidih dah . macam nak terbakar . agak2 kalau nak masak telur, mungkin boleh letak sekarang biar jadi telur separuh masak . blushing k blushing . tanak tunjuk muka wa yang blushing2 tu . malu la itew ! k gediks ! hahaha . hang tau dak ? habis je baca entry dye, wa terus cepat-cepat basuh tangan . terus tinggal nasik berlaukkan kari ayam yang super duper delicious tu ! ni yang terus update ni ! gilee kau tak terkejut . terkejut k najieb .. ! hahaha







ni lah blog dye . kalau korang nak tau apa yang dye mengumpat pasal nieya, silalah reramai KLIK SINI dan menekan butang follower untuk dye . dye blogger baru . nieya tolong ajar sikit2 je kott . best tau lagu dye ! sejak malam tadi, asyik bukak blog dye je . semata-mata nak dengar lagu dye . hihiks =P nieya tolong edit sikit-sikit je blog dye . tambah kan lagu . hide kan lagu . nieya tak buat pape yang besaq2 pun . dye yang mintak tolong nieya kemarin . malam tadi baru nak buatkan . sorry tak dapat buatkan lagu '2 is better than 1' . dye macam sedih je kan . dye nak masukkan lagu, tapi dye nak hide lagu tu . tu yang dye mintak tolong nieya . hmm, nieya cakap nieya tak janji sangat kott . tapi, nieya try . cuba3 . alhamdulillah berjaya !


pastu cepat2 bagi tau dye, 'najieb dah siap . ce try tengok' eh lebih kurang camni lah ayat dye macam . otak nieya memang macam ni . banyak makan kari ayam kaan . tu yang banyak lupa . k tak lawak . lalalalala . and pastu dye terharu . aww ! heaven ! nya dapat gembirakan hati orang ! finally, nieya dah dapat belajar 1 benda yang menarik dalam dunia blogging ! mungkin akan datang nieya akan buatkan tutorial cara nak masukkan dan hidekan lagu . tak nak bagi orang pausekan lagu . akan datang k . tak janji . insyaallah :)


to pacek najieb, thanks for everything . susah-susah je buat entry pasal nia . nia tak mintak pape pun . alih-alih tup-tup ada entry . even kita tak pernah jumpa, tapi dah macam member rapat kan .  tapi kan, kalau lah berjumpa, memang tak kott . confirm terus sembunyik bawah katil . bahahaha . najieb slumber kott . dulu selalu jugaklah liking2 status dye . sekarang, dah study . busy sikit kott . dulu, masa guna dp facebook korea, ada la orang africa ke orang inggeris mana entah bagi message kat nieya . dah lah speaking, pastu puji dye bapak melambung2 sampai ke universe ! entah pape entah . ingat gua nak caya . pastu mintak pandangan najieb . then, dye suruh tukar dp terus . pastu orang gila tu dah tak kacau lagi dah . pastu kalau pape yang mencurigakan ke, tanya dye . dye pun sama . macam okay la . sporting . hoii korang jangan gedik2 fikir lain tau ! sepoke nanti kang ! hahaha :P pacek najieb ! nia ni bukan baik sangat pun . jangan la puji lebih2 . just kalau orang baik dengan kita, kita baik dengan dye . kalau orang jahat dengan kita, kita jahat dengan dye balik . hehe . kalau orang gedik dengan kita, kita gedik dengan dye balik . kalau orang poke kita, kita poke dye balik . haa, amacam ? okay tak ? bahahaha


k lah . k lah . nak sambung makan yang tergendala tadi . petang ni ada kelas grafik pukul 6-10 . hoh crazy but awesome ! pray for me k . bubye !


xoxo,
Crafty Nieya .. !

Assalamualaikum .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. I love reading an article that can make men and women think.
    Also, many thanks for permitting me to comment!

    Also visit my weblog; cheap louis vuitton handbags
    Also see my webpage: cheap louis vuitton handbags

    ReplyDelete
  2. I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is
    written by him as nobody else know such detailed about my trouble.

    You are wonderful! Thanks!

    Here is my website clarisonic mia 2

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com