Saturday, March 23, 2013

bowling jom ! aku belanja !



hello sumorang !!!!!!!!! :']

okay3 . nak story cerita hari selasa lepas yang tak sempat nak update disebabkan kekangan masa yang tak berapa nak kekang sangat lah ! :]P dengan plan yang tak dirancang dan dipaksa oleh buddies and siblings nieya . akhirnya, satu kata sepakat dibuat .


" ..beah belanja main bowling !!!!!!!!!!!!.. "
seru mereka .


nota pipi : [nieya = beah] [beah = nieya]


and i was liked,


... wadefishhhhhhhherman (-..o)' ...

*tika ini, timbul rasa penyesalan yang mendalam di dalam diri gua sebab bagitau diorang yang elaun nieya dah masuk  (-..-)'*


---------------------------------------------------------------


k foine . akhirnya daku tunduk dengan kemahuan mereka . bila lagi nak belanja diorang kaan . dengan syarat, kena ramai2, baru meriah . then, yang sempat pergi : fakar, zakwan, asyraf, fadhil, ain, zu, and nieya . takpelah . BQB 4 yang lain jangan jealous . lain hari aku belanja korang pulaks ! insyaallah :') memang enjoy giler ah masa tu . boleh pulak kenn yuolsz i tengah syok-syok main bowling, then, tiba turn nieya, bola tu tak naik semula . selalu kan kalau kita dah membowlingkan bola tu, otometik dye akan masuk balik kaan . tapi, ni tak . tersangkut . check punya check . memang tersangkut banyak bola kat situ . haishh . memang spoil giler masa tu .



last2, nieya kalah n tak puas hati . then, cakap kat diorang nak main sekali lagi . diorang pun okay je . masuk game yang kedua . hambekk kau . bola banyak sangkut lagi . dah panggil pekerja kat situ pun, diorang macam buat tak layan je . kitorang ape lagi . cekup bola jiran-jiran sebelah sampailah separuh bola semua habis tersangkut dalam lane kitorang . bahahahahaha . last2, diorang suruh main kat lane sebelah kanan . hmm, layan je . finally, nieya kalah ! oh yes . habis duit nieya terbang masuk longkang je . debushh ! okay, jom tengok pics kitorang .. ! ^^V




ape motif ambik gambar dalam toilet ??? adakah ia trend ??? LOLOLOL









lu pehhall amek gambar gua ? ha ? haa ?? haah ??? =P



















bukan zakwan buntal namanya kalau tak buat kerja giler macam nie . konon pandai letew !

bola dah banyak sangkut, tapi still tetap main . huhh












say bOoOoOoOo to budak selangor !!! bOooOooOoo !!!!!



then, masuk makmal grafik .. buat text effect pulak kali nie ..


orang sibuk buat photoshop, aku sibuk bukak blog orang -..-' halau aku sekarang !





memang suka sangat ambik gambar banyak banyak banyak ! semua tu kenangan yang tak akan pernah nieya lupakan ! even tak semua ada, memang enjoy sangat ! diorang lagi lah happy . ada orang belanja kenn yuolsz .. ! next time nieya belanja yang lain pulak okie ? sekian sahaja kisah bowling kami .. ! macam-macam gelagat ada . seriously lawak bila teringat balik . dengan semua bola yang ada kat sebelah2 habis kitorang curik . penuhkan dalam lane kitorang sampai sangkut semua . ahahahahahaha . ini semua kenangan manis ! :')


see ya in da next entry .. ! have a nice day .. ! may Allah bless yuolsz .. ! adiossa ! gracias for reading this entry .. !!! ^^V



xoxo,
Crafty Nieya .. !
Assalamualaikum ..


CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. hahaha..comey saja..:D
    bestnya..lain kali ekna belanja lyeen ni..:D

    ReplyDelete
  2. laaa...ingat nak blanje sy maen bowling tadi(pasan kejap)hakhakhak....mesti bez kuar ngan member maen bowling...x der gambar ge makan-makan ker....sy blanje makan angin...kat blakang umah sy...hhakhakhak!!jan marah..gurau semata...huhuhuhh!!!

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com