Wednesday, March 06, 2013

hari tentera darat ke-80 .



heyyouw guys ! tibalah masanya untuk nieya update bahan bacaan terbaru untuk korang . kali ni nak story pasal hari tentera darat ke-80 . pada hari sabtu, ahad bersamaan 2,3 mac yang lepas sepatutnya kitorang budak palapes usim + ukm ada latihan tempatan . tapi, mengenangkan hari tu ada sambutan hari tentera darat, so why not kita join sekaki kat sana . hari tentera darat ke-80 yang bertempat di Bandar Tentera Darat, Port Dickson .


at least, dapatlah jugak cuci mata tengok perarakan, perbarisan and pertunjukan yang ada kat sana . memang best ar gua cakap sama lu . yang tak best nya cuaca yang panas tak hengat ! *ok foine, kat neraka lagi panas -.-'* sampai muka terbakar wa cakap sama lu . kitorang dapat melawat muzim, kolej tentera darat and so on memang best . cuma satu je . panas . k abaikan . jom tengok ! :P


yang bawah ni time perarakan dan perbarisan .














------------------------------------------------------------------------------------

jom kita melawat muzium pulak !



haa ! nah nah nah ! nak sangat muka korang bertepek dalam blog aku kaan . korang memang awesome ! terbaikk ! ;)



oh my buddy ! =D













------------------------------------------------------------------------------------

hari ahad nya pulak . ada pertunjukan ! seronok giler wehh bila tengok diorang tembak-tembak lawan musuh, selamatkan mangsa, bom-bom tak tentu pasal -..-' hew3 . cuak kau aku masa tu . bom sana-sini dah macam bom hiroshima . bergegar muka bumi *cehh !* hoii diorang guna peluru hidup hang tau dak ??? tapi, alhamdulillah la setakat ni tak dak sorang pun yang disahkan mati syahid -.-' *baru nak berangan mati syahid kononnya . poyo tak aku ? INI SEMUA POYO ! *tetibe* =P







bila tengok Para buat macam ni, rasa macam teringin nak buat !!! best kott !






finally . pic yang tak berapa nak comel sangat . sape lah ni . hOish !




sorry for the low quality of video and annoying video . guna samsung yes! buzz phone je pun yuolszz ! tak macam korang . ye dak ?


last but not least . Selamat Hari Tentera Darat buat semua para pejuang tentera negara yang bertungkus-lumus memperjuangkan keamanan negara ! sorry kalau nieya tepek muka korang yang bapak cun melecun tu . mungkin ada yang tak suka gambarnya dipertontonkan . sorry kalau ada muka-muka yang tak de dalam blog ni . sorry kalau salah maklumat ke hape ke . and sorry for everything lah ! best experience ! kalau aku tak masuk palapes, confirm menatang-menatang macam ni pun aku tak tau -..-' kaan ? sekian . adiosSa !!!


p/s : sedih pedih medih dengan keadaan yang berlaku kat Lahad Datu . abang kawan nieya kat sana . turut berduka cita . mari sama-sama mendoakan mereka . :'(


xoxo,
Crafty Nieya .. !
Assalamualaikum .

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

No comments:

Post a Comment

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com