Sunday, March 17, 2013

new header by using adobe photoshop cs5 !


Assalamualaikum korang .. !!! :D


happy tak tengok header baru blog Crafty Nieya ??? hihikss . Alhamdulillah nieya anggap ni percubaan pertama nieya buat photoshop . *tariknapas* thank you very much to BLOGGER KAK LYSSA FAIZUREEN sebab bagi tutorial yang ohsem giler bapak lah ! nak tengok tutorial buat simple header, TENGOK SINI . even bila dulu tengok tuto dye, agak susah giler bila tak ada basic in adobe photoshop . lepas masuk lab graphic untuk sem 2 ni, baru tau menatang-menatang nie semua . noob tak aku ? huhh . sad to say, 'goodbye to my old header ..' :'/





oh my header .. ! header ni banyak kenangan kott . hew3 :/




header yang ni tak jadi . sebab ada line putih tu . semak je kaan ..




maka terhasillah header yang baru yang aku pikir agak semak jugak sebenarnya . tapi .. ada aku kesah ? LOLOLOLOL :P


percubaan pertama selalunya tak berapa nak elok sangat, kenn ? hikss . itew shuke header nie ! omeyy sangattt ! *dah boleh lempang aku sekarang sebab type ayat gedik ! huhhh* okay3 ! lepas ni nak renovate blog pulak . nak tukar cursor, buat menu tab baru yang comel, n tukar semua perabot yang lusuh dalam blog ni . even kepala tengah sakit, sempat lagi tu edit blog kaan . lepas ni nak launch blog ketiga pulaks ! hohokss . blog tu nieya memang kena buat demi palapes terchinta . cececeh ! actually, nieya terlibat dalam intake junior untuk akan datang . so, nieya dikerah supaya melibatkan diri dalam part 'publisiti' . i kan suka mencapub yuolszz .. ! bahkan, kononya mereka mengatakan aku kreatif . *lah sangat !* wadefishhhhhhhh -..-' opsss ! sorry yuolsz ! tersasar di tengah jalan pulaks . okay lah ! adiossa readers ! banyak benda actually yang nieya nak story, see yuolsz in da next entry, ya ! insyaALLAH :')


woot wootss : sama macam blogger2 lain yang mendaftar nuffnang, nieya pun dapat campaign blogbuster jugak ! kena buat video pendek 10 saat 'digi easy prepaid' . tapi, tak tahu macam mana nak buat :'/ huu . kalau tak buat, nanti tak dapat earnings yuolsz .. ! kalau tak dapat earnings dari nuffnang terchinta, macam mana nieya nak berjimba, melantak semua tu lagi . oh sedih ! :'(


ada tak diantara korang yang pandai buat video pendek ??? deadline dye 19 march 2013 :/ please ajar nieya . pm facebook kalau tau . secepatnya . sekian :')


xoxo,
Crafty Nieya .. !
Assalamualaikum ..


CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
6 Comments

6 comments:

  1. Howdy! I realize this is kind of off-topic but I had to
    ask. Does operating a well-established blog such as yours take a massive amount work?

    I'm completely new to writing a blog but I do write in my diary on a daily basis. I'd like to start a blog so I will be able to share
    my own experience and views online. Please let me know if you have any
    kind of ideas or tips for brand new aspiring bloggers.

    Appreciate it!

    Also visit my webpage - airplane landing games

    ReplyDelete
  2. Walaweh, sempoii lah header dia.. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaweh, semak kott boni .. huhh .. hahah :D

      Delete
  3. adobe photoshop cs5 extended v1.2 full crack new download link http://bccf0ff1.any.gs

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com