Wednesday, April 03, 2013

april post ! updated stories !



hey guys ! dah lame kaan tak update sini ! sepuk aku sekarang jugak ! bukan tak nak update,  *mula dah beralasan* padahal banyak benda boleh story . masuk sem 2, kemain malas ye kau sekarang, Crafty Nieya !!! assignment pun macam harem tak nak buat :( banyak giler aku nak story . just malas giler nak masukkan gambar yang giler banyak . again . banyak . banyak . banyak -..-' so, macam-macam hal berlaku selama nieya tak update blog . dapat pergi eksplorasi ke gua tempurung, perak . menjalani waktu-waktu perkuliahan yang penuh dengan pelbagai gelagat, cerekarama, drama, gelak golek-golek and so on . menjalani aktiviti happy hour peringkat junior masa latihan palapes . latihan industri lagi . okay best ! nak tengok gambar ? amek lah ni sepam dua gambar . tak nak tengok, main jauh-jauh dari sini =P



our happy hour in awesome palapes ukm !
bertemakan ala kampung . memang berkampung lah aku kat situ . nampak tak aku yang sedang control ayu membajet budak tecik melayu terakhir yang ayu . aww . ekekekeke =P

------------------------------------------------------------------------

















k sumpah best gua tempurung nie ! yang tak bestnye, bila pergi ramai-ramai :[



ciptaan Allah yang mana tak cantik, hang pa habaq sikit kat ceq . semuanya indah dan unik . banyak berjalan, luas pemandangan . Subhanallah :')


--------------------------------------------------------------------


gambar di bawah menunjukkan kami sedang menjalani latihan industri di kerepek house, Fazz Enterprise di banting, selangor .



jangan tanya aku kenapa aku tak tengok camera . malu kott
jangan tanya aku kenapa aku buat muka bajet comel macam tu . gedik kott LOLOLOL





kemain kau bebudak ni . pantang nampak tester untuk kerepek tu . habis diorang belasah . dengan aku-aku sekali di ragut sama . mentang-mentang mase tu memang giler lapaq XD


------------------------------------------------------------------


okay, yang bawah ni saje je gedik-gedik tepek gambar yang di edit . BQB 4 always handsome awesome hang tau dak ?! :'D toksah jeles na tengok kemesraan kami =P


err . nampak tak kekreatifan budak multimedia di situ ..? padahal senang je kott menatang2 ni . toksah nak bangga sangat lah beah ! =p
hanya di pizap.com ^^V



yang ni sample banner/header . masa buat adobe photoshop . omeyy tak ? kena improve lagi nieyh ..

----------------------------------------------------------------

i guess that's all la kott . malas giler nak tepek banyak gambar . di antara malas dan rajin . huhh -..-' k adiossa sahabat semua ! hasta manana !


*ramadhan dah nak dekat i guess . can't wait for that ! first time berpuasa zaman universiti . coming soon . insyaallah :')



xoxo,
Crafty Nieya .. !
Assalamualaikum ..


CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

No comments:

Post a Comment

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com