Sunday, April 21, 2013

GWIYOMI, me and my life !

 
 
adiossa everybody ! lately memang agak busy . minggu paling busy kott . pecah kepala semua bagai buat assignment yang menggila . lebih menggila kalau tangguhkan assignment kensss uolsss ! kena buat video arab, assignment database . buat grafik kena buat storyboard bagai . hmm hmm :/ penatt . dengan latihan lagi . k double penatt but, still maintain ohsem k ! so, after berpenat-lelah menceburkan diri dalam dunia assignment dan minggu kebusyan, wajiblah kita mencuba sedaya upaya untuk menghiburkan diri kita semampu kita . ohokss ^O^ !
 
 
 
so, agak menipu lahkan kalau korang tak pernah tengok video cute dari akak comel nie . sweet wOo dye buat video ni untuk suami dye . and boleh pulak kenss ade orang suruh nieya buat video gwiyomi cenggini . and boleh pulak kenss diorang kata muka wa sesuai buat gwiyomi . omA ! starting sini dah mula rasa riyak ! *astaghfirullah ..* kemain suruh aku buat gwiyomi, tak memasal kena bahan seumur hidup . lagipun kalau akak nie buat gwiyomi untuk suami dye, nieya nak buatkan untuk sape ? LOLOLOLOLOL *gatal* 






omeyy angatt akak nie buat gwiyomi ..! lebih omeyy dari korean buat :D trendy kott gwiyomi nie . huhu



then, ape lagi ? malasla iolss nak tepek gambars banyak2 . next time okay tak ? k sayang korang selamanya ! bagi intrdo dulu k . muehehehehe






what happened to amir ??? :'(





ape dah jadi nie ??? ape semua nie ??????? :'/










koya betul la nampak kabur -..-'




jalan-jalan time !!!

okay bah ! sekian saja teaser gambar untuk hari nie . hasta manana !
uhibbukum fillah *sayang korang kerana Allah*

*nak practise buat gwiyomi* XD



xoxo,
Crafty Nieya ..!
Assalamualaikum ..

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
7 Comments

7 comments:

  1. hehehe , CP pown nak cube buat tp kat keek kowt , femes cgt kalaw kat u tube nih , hehehe ~

    ReplyDelete
  2. lama tak jenguk sini.. apa khabar awak??

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com