Thursday, May 30, 2013

♥ Crafty Nieya update blog lagi :') ♥



Assalamualaikum semuanya !!!!!!!!! subhanallah .. rindu jiddan dengan semua yang berkaitan dengan blog nie . akhirnya Allah bukakan hati nieya untuk update blog lagi . ececece poyo ^^V




permulaan mukaddimah, haruslah tepek gambar yang ade peace nie .. err, motif sebenar ? yelaa .. mane tau, korang tengok gambar nie je, terus sejuk hati limpa hempedu terkedu, tak jadik nak marah nieya sebab bertahun tak update blog O_o' so, macam biasalah, naik sem 2, esaimen makin melambak, malas pun melambak-lambak .. haa~ hebat tak permainannya, nazmidah ??? *eh, lawak ke der ?* hahahahahahaha

udah udah udah .. cettOp ! cettOp ! kamu ini baru dibikin lawak saja, udah naik gila .. *sape tengok lawak ke der, maka tau lah akan skrip ini* :D foine la . banyak sangat story sampaikan tak terluah di sini . cukuplah nieya dapat simpulkan bahawa .. *annoying giler kau beah dapat update, terus nak bakukan bahasa* LOL .. banyak menatang2 yang nieya belajar kat Uni nie .. banyak cabaran dye .. paling tak tahan, bile buat group assignment, memang mencabar giler la . dengan buat keje last minutenye lagi . tapi, akhirnya berakhir dengan tak berape nak jaya sangat lah ! 


and now, tup-tup 7 minggu perkuliahan, dah sampai ke study week . then, final exam .. waaaah .. bersediakah kau beah ??? aku nie name je ambik kos pengajian quran multimedia .. TAPI .. semua subjek yang tak masuk akal pun aku kena ambik ang tau dakk ??? contohnya ??? business, .. haa~ bab nie aku nak cite panjang lebar sikit ! ohhOii !!! tak ke sepatutnye budak ekonomi muamalat je yang kena ambik subjek menatang nie ? mencik tau aku kena refresh balik apa yang aku dah blaja .. akaun mase spm .. punyela ingat lepas spm dah takkan mengadap akaun lagi .. punyela mase tue dah lega giler tahap dewa petala ke-8 .. sat gi .. padan muke hang beah ! makan business hang tue .. penat tak penat owkayh *gayajohanbetulkantudung* wkwkwkwkw XD

oh yes ! oleh kerana aku kena buat website as for graphic assignment, maka, anda dijemput hadir ke website baru nieya untuk memeriahkan lagi majlis yang tak berapa nak meriah sangat .. madam kitorang suruh kitorang explore je website nie .. tapi, nampak cambest je kaan .. edit sane, edit sini .. last2 jadi la cenggini --> CLICK HERE NOW ! <-- hellouw , ini bukan link iklan promote semata-mata .. promote website sendiri je uolsss .. hah ! nak komen, pepandai lah ye .. hihikss !

agak-agak aku rase dah sampai 4 perenggan aku update esei untuk blog nie, maka, wajiblah khonn aku menamatkan bebelan aku sebelum korang tutup tab .. *ke dah tutup dulu ? thanks la :P* adioss ! mari kita membuka minda kita seluas yang boleh agar dapat menghayati setiap gambar2 annoying lagi poyo ini .. mempersembahkan ..

-
-
-
-

deng deng deng gedeng deng ! *teaser rosak berbunyi*
-
-
-
-
-




nampak tak muke penat lelah plus boring giler bapak kemain tunggu bas tak sampai2 jugak ??? NEXT !




kau tau .. ade orang cakap gambar nie serupa POU -..-'
*adekepatut???*

HEI HEII HEIII !!!

ini POU bukan sebarang POU ! bukan POU goreng, bukan jua POU sambal ..
ini menatang POU apps yang korang selalu dok main gune phone touch2 tu haa .. bagi pou makan la .. bagi ubat la .. euwhh .. tak comel tawu ! okie .. yang nie pou reality .. ada caya ? :P




gua hanya seorang insan yang tidak berapa nak kreatif sangat .. tapi bersyukur dengan apa yang Allah dah bagi .. alhamdulillah .. hoho




mentang2 ade mak orang belanje kepsi khonn .. 1 bucket aku rampas terus .. alhamdulillah .. nie nak promote nie .. thanks to ibu Don Shazwan Da'ie sebab belanje kitorang BQB 4 sem 2 makan kepsi .. semoga Allah merahmati kalian .. mohon lepas nie belanje lagi .. kecik tapak tangan, 1 bucket kepsi daku tadahkan .. ekekekekeke XD




malangnya, ade 2 jejaka laki 'selangor' *euwhh* yang tak datang .. of course lah rugi uolss .. detik kegembiraan seharusnya dikecapi bersama .. gitew !! :D




okay .. itew malu nak tengok camera ..
ini semua poyo !


sekian .. maaf salah silap .. maaf andai semua yang dipost disini agak kurang menyenangi hati kalian .. sorry for everything ! pray for me this final exam sem 2 ! doakan yang terbaik untuk koko palapes aku .. tengah rasa down giler nie .. bulan september, aku bakal terlibat dengan pengambilan intake junior palapes .. aku kena handle part publisiti .. bakal naik inter .. makin berat .. insyaallah, kalau Allah nak tetapkan aku dalam palapes .. insyaallah aku akan stay hingga ditauliahkan .. kalau Allah dah tetapkan rezeki aku kat tempat lain .. insyaallah doakan yang terbaik ! i always know i can do it ! menipu la kalau tak pernah rasa down giler .. but, just try your best ! :')




beah poyo doing some gwiyomi ..

mm, rasenye tu je kott buat mase sekarang ^^V nanti study week kalau rajin, update lagi ! *tu pun kalau ade orang sanggup pinjamkan lappy dye lah khonn* nie update gune lappy orang :) thanks doe bagi pinjam ! lain kali bagi pinjam lagi XD


jemput ke website nie -> http://ctnieya93.wix.com/crafty-nieya <-

sekian ..

authorized by,

.. Crafty Nieya ..
Assalamualaikum :')


CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
1 Comments

1 comment:

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com