Monday, May 13, 2013

i've no idea about this title . blog updates ?

 


Annyeong hasaeyo ! :')



yeah . so do i  :']
sorry banyak banyak banyak sebab dah lame tak update blog :'( laptop nieya rosak . tak repair lagi . part motherboard tu kena tukar :'/ tau tak betapa seksanya bile takde laptop ???????? nak-nak nieya yang amek course multimedia nie . esaimen text effect dalam photoshop tak buat lagi . dengan blog berhabuk tak berupdate ! memang sedih pedih hang tau dak ??? *hentak kaki*
ehh OVER nye kau beah ! hihiks
*nota kakitangan : beah = nieya*

first intro dah nak over bagai kau beah apekedehal kau beah ??? *marah diri sendirik*


aku rasa blog nie patut dapat anugerah macam gambar bawah nie . LOL :P

 
 


 

hmm, banyak sangat benda nak story .. tapi, terlalu banyak idea sampai bile nak create new post, semua idea tu hilang lari bersepai . benda tak habis . LOLOLOLOLOL
at the end . mula lah menyanyah entahapehape sampai korang naik bosan lalu tutup tab nie .

sumpah idea dah hilang .. kbaii !
*curik-curik update masa dalam lab database . LOL XD*


LOVE,
CRAFTY NIEYA ..!
Assalamualaikum ..
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
1 Comments

1 comment:

  1. adeh.. mohon cepat repair tau..hehe

    rasanya sekarang ni ramai blogger yang dah jarang update blog..tak tau memang musim jarang update blog ke apa..hahaha

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com