Friday, June 14, 2013

Can i wish for a birthday prank?


adioss everyone ! :)


malam yang indah kaan ? wkwkwkwkwk


so, kisahnya .. can i wish for something ridiculous?


wishing a birthday prank on my birthday .




what ??? birthday prank ??????




oh yes, birthday prank . sound weird is it ? huhh


tak kisahlah orang nak cakap aku kurang kasih sayang ke, kurang perhatian ke, kurang emosi ke, kurang asam ke kurang garam ke hape bagai .



rindu gile kott time tahun 2011. 2012 . time birthday prank . bahagia sangatt ! bahagia dengan persahabatan yang terjalin :')




2011 . kena simbah dengan air nila campur bekas polisterin yang dah bersampah campur softener . perghh maunye muka tak penuh dengan jerawat besoknye . kena sedas ..!




2012 . kena tepung je punn . tapi yang bestnye . dah lah time tu baru sebulan lebih kenal2 dengan BQB 4 siblings . since that, ukhwah makin rapat . bahagia !




2013 . wallahua'lam . tahun nie birthday masuk sem 3 . jatuh hari rabu *saje promote . LOL :P*



bahagia kott kena prank dengan orang-orang yang kita sayang ^^V time tue, kau nak marah pun tak jadik kennn :D



tapi, insyaallah, sebelum menjelang hari itu, gua akan menghilangkan jejak . oh yes ! tapi, nak birthday prank lagi ! :']




okay . tetibe tepek gambar nie pehhal ko, beah ???


nie bukan website betul . just layout design yang aku buat for graphic assignment .
tengah-tengah exam, kena buat esaimen 12 layout design apekedehall wei ?
demimu markah, aku sanggup buat design nie sampai pukul 3 pagi baru siap .
kutuklah kalau berani x]


kbaii and thanks for reading this ridiculous entry ! LolzZz


Assalamualaikum ..
Crafty Nieya ..!

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

No comments:

Post a Comment

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com