Thursday, September 19, 2013

entry bajet comel lagi meng'annoying'kan !


Assalamualaikum !!!!! :D

tau dah berbulan iolss tak update belog .. bukan tak nak update, tapi faham-faham je la khonn budak tecik omeyy angatt yang poyo nie kemain busy dengan semester tiga, dengan palapesnye lagi, keje melambaknya lagi, candy crush pun tak terkecuali .. eh ..? ^^V tak tau la kalau ade yang rindu iolss nak update belog khennn XD banyak sangat nak story .. tapi masa jealous kemain sampai tak nak bagi nieya update .. hehh *kemain alasan nak memanjang* :P

so, sepanjang nieya tak update blog nie, macam-macam hal berlaku .. pengalaman manis, pahit, suka, duka, annoying, menyiksakan .. semua hadO .. antaranya masa terlibat dengan intake junior palapes sesi akademik 2013/2014 memang mencabar woii .. pegang bahagian publisiti memang dah cukup buat aku haru-biru, tambah-tambah bila kena back up bahagian pameran last2 minute .. memang keje giler .. tapi, positif lah jugak .. bertambah la sikit skill photoshop buat banner, flyers, poster, pamplet etc .. kira okay la .. kalau tak, takdo makno eh jang aku pandai buat banner semua menatang nie .. teehee ;) jom tengok kerja publisiti di belakang tabir kononnyee :D


banner

flyers

poster

AMARAN KERAS BERUPA UGUTAN DAN ANCAMAN : DON'T YOU DARE TO USE MY 'HARDWORK' UNLESS WITH MY PERMISSION ..! *ahh mind my broken grammar* =='

lagi, nak kena berhadapan dengan jadual sem tiga yang bapak kemain padat, sendat, ketat, bulat, mampat dan segala imbuhan '...-at' hoii sampai macam tak cukup kaki nak berlari .. bayangkan sampai macam tu sekali ..! tapi, 'macam' je .. tak betul pun sebenarnya :P tapi, seriously memang mencabar ketabahan dan kekuatan nieya .. paham-paham je la kalau dah nama palapes, mesti kena duduk satu hostel kan semua .. and nieya ni satu-satunya budak kaum hawa kos Quran Multimedia ..! choii boleh bertahan ke nieya ?? dah la jauh dengan hostel lain, memang susah la kalau dapat assignment group ke hape .. tapi, on second thought, *cehh broken english suda mali* advantage la jugak boleh study sorang-sorang tanpa gangguan .. haha poyo ! sebelum nie pun nieya yang kacau orang, bukan orang kacau nieya ..

dah la .. penat tahu nieya usha-usha 'idea' yang malu nak keluar dari otak nie -.-' lain entry, nieya story lain pulak .. last but not least .. nahh, budak tecik bajet 'omeyy angatt' ditemui dalam keadaan 'fake smile' .. dushh gelak la kau golek-golek >.<


p/s : ekcelli gua dapat amaran keras berupa ugutan dan ancaman dari madam fathihin *as our graphic lecturer* pasal golongan yang tak mengupdate belog .. choii terasa sangat diri makin mengecil time nie T_T

maaf andai silap bicara, kasar bahasa .. adioss ! mi malo muchacha !!!


gua mohon tak kira la korang suka ke, tak suka entry nie ke, please click 'like' .. kalau ade butang 'dislike' dah lame aku suggest korang klik 'dislike' :P
pesanan khidmat masyarakat ini dibawakan oleh :  'crafty nieya'

tiada yang benar melainkan yang benar belaka,
Crafty Nieya ..!
Assalamualaikum ..

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 534
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com