Tuesday, October 15, 2013

Salam Aidil Adha ^_^

Assalamualaikum semua orang 


cc to : google images . malas nak buat photoshop :P



di hari yang mulia penuh barakah ini, nieya dengan rendah hati, jantung, limpa, hempedu, dan dengan rendah kolesterolnya ingin mengucapkan 'Selamat Hari Raya Aidiladha' kepada semua umat muslimin dan muslimat di seluruh dunia 


nieya mintak maaf dari hujung tudung hingga ke hujung stokin andai banyak salah silap dengan korang ke semua lah . kalau ade hutang, claim cepat-cepat eh . takut tak sempat . jodoh maut ajal semua di tangan Allah  teehee





haa, jangan mentang-mentang hari raya korban, korang boleh sewenang-wenangnya berkorban kolesterol dalam makanan demi nafsu makan korang tu . jangan makan banyak sangat . nanti pipi naik seperti serbuk penaik . contoh terbaik, gambar atas ni . pffttt =.='




**************************************************************



sebenarnya, tengah counting hours menunggu umur yang semakin naik senja . baru nak merasa hidup sebelum angka 20 . gua tak nak masuk angka nie . gua tak nak . tak nak . tak nak la ..! *hentak kaki* gua just fikir masuk angka nie, gua kena belajar matang, belajar serius with the matters . and bla bla bla . menciknye ..! -.-'



last but not least, semoga bahagia di samping keluarga tersayang . doakan yang terbaik buat nieya . moga Allah redha 


hokeng lah . iolss nak melantak jap . pastu nak tukar header . vughok ! kekeke 








^^V peace yo ! 







tiada yang benar melainkan yang benar belaka,
love,  Crafty Nieya 

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
4 Comments

4 comments:

  1. hehehe ,selamat hari eid adha :)

    so sweet maaaa....CP dah lama pown melepasi umur 20 :P

    memang terasa cgt bile dah meningkat usia nih tapi tak bermakna kita perlu matang , matang tuh erlu tapi biar bertempat, just stay as who u're :D

    ReplyDelete
  2. ^^ selamat menyambut aidil adha. apa2 pun, carilah keredhaan Allah. ^^

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com