Tuesday, November 19, 2013

keajaiban new post . hikhik


heyyaaaaaaaaaa ! ^^V

err . . . . .
feeling awkward, guilty, etc ..
sebab dah lama tak update post kat belog .
tu la . sebelum ni beria mengutuk blogger yang study kat U, tak update belog . konon busy kemahen .
.
.
sekarang ?
kan dah kena kat batang hidung sendiri . serve me right . hehh
.
*deep*
.
.
bukan nak beralasan .. tapi .
.
.
.
betul la, bila dapat pegang jawatan ni, tanggungjawab dia besaq jiddan . rasa sangat kat atas kepala ni ade berkilo-kilo batu-bata hinggap . hehh >.< tak minta pun jawatan ni, buat pun sebab kerana Allah, sebab nak cari pengalaman, sebab nak belajar, sebab nak mudahkan kerja orang, etc ..
.
tu pun ..
belum masuk aktiviti kokurikulum . palapes la . bukan suksis, sispa . eheh ^^V
belum masuk assignment . lecturer sem ni kejam ! strict kemahen . kekeke *joke*
belum masuk bila dapat kerja on the spot . ari tu jugak kena siapkan . ngeee pecah otak :'D
belum masuk preparation untuk presentation . bila buat last minute, hasilnya . presentension . mohon like lelaju kalau setuju dengan kita XD
.
.
.
.
.
ah alasan kemahen banyak kau, nieya! :P
.
.
all i wanna say is,
.
.
maaf.
for.
everything.
.
.
.
.
.
maaf. kalau tak dapat buat yang terbaik dalam kerja assignment berkumpulan .
.
maaf. kalau tak dapat nak puaskan hati semua pihak dalam semua benda .
.
maaf. kalau selalu marah / memberontak / protes / b.o.b kat korang semua . *b.o.b = buat orang bersalah*
.
maaf. kalau jarang balas senyuman korang . hehh >.< mohon teguran kalau aku tengah marah .
.
maaf. kalau selalu buat korang terasa hati .
.
maaf. kalau selalu menyusahkan kerja korang .
.
THE END .


belum habis entry lagi la woii ! XD

haishh, penat la macam ni asyik nak kena listkan apa salah kita . sebab terlalu banyak salah kita kat korang . kita bukan manusia perfect tau, awak-awak semua . kalau kita silap, tolonglah . tolong tegur kita . kita dalam proses belajar, awak-awak semua . sama-sama jatuh, sama-sama bangun . together . with me k :')
.
banyak benda kita nak cite kat awak-awak semua .
.
.
tapi.
.
.
masa selalu jealous dengan kita . sampaikan nak kejar masa pun macam . berlari sampai tak cukup tanah . hm, kemahen kau . sampai tak cukup tanah :P
.
hm, k la . otak kita dah penat carik idea nak merepek merapu . hikhik
may Allah bless . k byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :*
.
.
Assalamualaikum. :)

tired but sincerely,
Crafty Nieya ..! :')


thanks for reading me !

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

Comments
1 Comments

1 comment:

  1. kan..biasalah tu bila dah amsuk dunia persekitaran mcm tu..hahhaa...:D
    apapun, gud luck ok..:D

    ReplyDelete

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com