Thursday, March 20, 2014

#BQB4 VS #Intermediate Palapes Batch 34.



Assalamualaikum semua..!

long entry sebab update dekat makmal. so nak update lelaju sampai lebam bam bam. :D nieya update mana yang sempat dulu k. hari rabu semalam. sesi bergambar palapes intermediate batch 34 palapes usim. hari yang sama tu jugak lah nieya pilih untuk keluar berjimba dengan budak kelas #bqb4. serba salah gila tak pergi salah satu. last-last, keluar jalan dengan budak kelas. dan2 semua sekali bagi komitmen sanggup keluar berjalan, takkan nieya dengan amir tak pergi khonn. mana tau, maybe nie masa berjimba yang last mungkin. :/ banyak sangat gambar, pilih random je. sampai sana tengahari, selfie sepam dua, bentang tikar terus brunch. lapar uolsss dari pagi tak makan. :3 lepastu, solat zuhur, main tiup tepung carik gegula dengan ikan bilis. curlasss campur ikan bilis. pastu main baling tepung. habis semorang penuh dengan tepung melekat kat baju. part nie best! kehkehkeh pastu main baling2 belon air sampai semua basah sebelum menjerumuskan diri dalam water theme park kat situ. XD berendam sampai lebam. dah puas hati berendam acah-acah semua happy, solat asar, main tukar hadiah sebelum balik usim. solat maghrib kt masjid terdekat. singgah makan kat MMA Corner. centu lah kronologi hari semalam. :D













cabut undi, dapat hadiah dari nik aqili..! mekaseh. :')



selfie sampai lebam. :D




what a beautiful sunset. subhanallah.

next, gambar peringkat intermediate batch 34 palapes usim. sumpah jealous kemahennnnn tengok semua selca bahagia macam tak penah diselubungi masalah. LOL



terlalu sakan jealous sampai update status kt fb ceni,


takpe. belum ada rezeki nak bergambar dengan korang semua. mungkin masa tauliah nanti k. :')

sekian sahaja cerita semalam. kbaii.
Assalamualaikum ..

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

No comments:

Post a Comment

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com