Saturday, July 05, 2014

abseiling.



jawab salam dah.? bagus. so. disebabkan nieya dah pening tak tahu nak mulakan cerita ikut susunan garis masa, timeline kateko *cewah gittew* nieya update ikut suka hati je. random.

masa : 8 april 2014 *if i'm not mistaken*
tempat : stesen bomba tentera darat, kem sungai buloh.

terlibat dengan aktiviti palapes. masa tu, kitorang kena buat abseiling. first time kot masa ni. memang best experience la dapat buat dengan skuad sendiri yang gila ramai ni. macam-macam kerenah ada. ada yang gayat, tapi berjaya turun sampai bawah. ada yang buat aksi 'one jump', turun dari atas terus ke bawah', ada yang buat aksi spider. staff-staff yang tolong ajar kitorang pun friendly and memang jaga la keselamatan semua. rasa macam, ahh teringin nak buat lagi. first time buat menggigil pastu turun dah macam apa en masa tu. yang penting, semua orang berjaya buat. yeayy! :3

gambar bawah ni random, tak sempat nak amek gambar lain dari skuad. ni je yang ada. checkidauttt guys!

*pesanan khidmat skuad : nasib korang la skuad kalau terpampang muka korang kat sini. kredit sikit. miahaha




meh nak promote sikit, miahahaha :D
dari kiri : izzati, imran, muaz, safwan, mamad, asu.


baru lepas buat aksi spider masani. tangan safwan menggigil. haha





imran. mohon terharu dan bangga sebab dapat masuk belog ni. kekeke



dari kiri : mizuu, *sapentah*, nazurahanis, atiqah.

thanks untuk semua staff yang terlibat dalam aktiviti abseiling. daebak.
tu je la gambar yang ada. nak bagi semua kang, takut loading lama pulak belog ni. eh. lol. :3

so, bila dah cuti sem kat rumah ni, rasa bosan tak tahu nak buat apa, lepastu the moment yang kau tinggalkan dengan skuad korang akan buat kau rasa macam.. ah rindunya masa tu. gittew kateko.

to my skuad, uhibbukum fillah. thanks yow! great moments, great time, great experience. :')

tu je setakat ni. see ya!
Assalamualaikum.

CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

No comments:

Post a Comment

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com