Friday, August 29, 2014

throwback.


hello guys. please make sure korang dah jawab salam okay. bagus.

tadi pergi bukak blog orang, and dia cakap pasal perubahan blog dia yang bertukar dari blogskin ke blog biasa yang dia design sendiri. cantik. and i was teringat balik masa sebelum masuk u. *throwback la kekononnya. eh lol* edit blog, html, background semua bagai. dalam seminggu ada je benda yang berubah dalam blog.

*jap. tengah bertekak*

sambung. bila kenangkan waktu sekarang ni. macam. memang taklah aku nak habiskan masa 24/7 untuk edit html blog bagai. kadang. nak update blog pun gila malas. kenangkan assignment bertimbun, weekends pulak ada latihan palapes. dah penat. buat aku macam, erghhhhhhh. nak muntah pelangi ceni. gittew. serious talk weh. even cuti sem ceni pun malas gila update. tu yang terbiar je. lantak la orang nak kata apa. who cares.? euwh. haha kalau rajin, aku bukak la blog, edit, update pape yang patut. yang penting isi kandungan dia. bukan kecantikan blog. arasso.?

aku pun dah kekurangan idea nak menulis macam ni.

see ya!
Assalamualaikum.
CLICK DONATE N GET REWARDED ->


Thanks for reading. Do like and leave your comment. Really appreciate that :)

No comments:

Post a Comment

✿ Assalamualaikum, thanks comment here yo ! ✿

This is an Official Blog. Copyright© All Rights Reserved http://craftynieya.blogspot.com